رستوران کریس آنجل در لاس وگاس افتتاح شد
OVERTON، در نوادا، چیزی که به عنوان یک گردش خانوادگی دوچرخه سواری خاکی در دره Moapa در 45 دقیقه از سیاره هالیوود در نوار لاس وگاس آغاز شد، به جدیدترین علاقه برای کریس انجل Criss Angel تبدیل شده است.
آنجل و شرکای او، برادرش کاستا سارانتاکوس و استاد پیتزا، مایک بارام، رستوران Sugars Home Plate را به یک رستوران سریع و جدید به نام Cablp (تلفظ Ca-blip) تبدیل کردند- صبحانه، ناهار و پیتزا کریس آنجل.
آنجل گفت: «من و خانواده ام زمانی عاشق این منطقه شدیم که پسرمان، جانی کریستوفر را برای دوچرخهسواری در آن نزدیکی بردیم. هر چه زمان بیشتری را در آنجا سپری می کردیم، بیشتر با شهر و مردم شگفت انگیز آشنا می شدیم. زمانی که فرصت سرمایهگذاری در جامعه با این رستوران فراهم شد، به آن پرداختیم.»
این رستوران به زودی تبدیل به چشم انداز جدید آنجل خواهد شد، که شامل گزینه نشستن، پیاده روی و سرویس رفت و آمد از ماشین شما با بالاترین کیفیت غذاها، دسرها و تم ها است. Cablp همچنین به صورت دوره ای به “اتاق جادویی” با سرگرمی های ارائه شده توسط Criss & Friends تبدیل می شود. اما فراتر از آن، Cablp تعهد بشردوستانه آنجل و شرکای او را با برنامه “Free Meal Outreach” به نفع خانواده های محروم و کودکان مبتلا به سرطان ادامه میدهد. Cablp همچنین بخشی از برنامه شغلی جوانان “Earn & Learn” خواهد بود. این رستوران بخشی از فعالیت های خیرخواهانه کریس خواهد بود.
جانی کریستوفر هفت ساله، پسر کریس، بیش از پنج سال است که با سرطان خون مبارزه می کند. بنیاد خیریه کودکان جانی کریستوفر، یک سازمان غیرانتفاعی است که در سال 2008 تأسیس شد، بیش از 50000 وعده غذایی در طول همهگیری کووید-19 به علاوه میلیونها دلار در طول سالها برای درمان 4 کودک اهدا کرده است.
آنجل گفت در کنار رستوران، زمینی خریداری کرده که مخصوص علاقمندان به سوارکاری است و کمپی ساخته برای خانواده هایی که از شرایط سخت زندگی میخواهند فرار کنند.
شریکم مایک بارام که پیتزافروشی بسیار موفقش در نیوجرسی یکی از بهترین پیتزاهای با طعم خوب را در سواحل شرقی تولید می کند، به اینجا آمده، برادرم کاستا سارانتاکوس. سالها رستورانهای پدرمان در نیویورک را اداره میکرد و تمام استعدادهای شگفتانگیز آنها، بخشی از رویاهای مرا زنده میکنند.
برای اطلاعات رستوران با شماره 702-397-8084 تماس بگیرید.