درباره فرودگاه فضایی باستانی

اریک فون دانیکن معتقد است که مکان هایی مانند خطوط نازکا ، بعلبک ، اهرام مصر مکان هایی برای فرود موجودات فضایی بوده اند و در گذشته مورد بازدید فرازمینی ها قرار گرفته اند.

در شمال دمشق در منطقه ای به نام بعلبک سکویی وجود دارد که از قطعه سنگ هایی که هر کدام 20 متر عرض و بیش از دو هزار تن وزن دارند ساخته شده است. 

تاکنون دانشمندان توضیحی درباره نحوه ساخت و علت آن ارائه نکرده اند. پروفسور روسی اگرست معتقد است که این تخته سنگ باقی مانده فرودگاهی عظیم میباشد.

اگر ما دلایل از قبل تعیین شده مصر شناسان را درباره تمدن مصر باستان بپذیریم آنگاه با سرزمینی روبه رو میشویم که ناگهان تمدنش به وجود آمده و هیچ سابقه تکاملی نداشته است.

یعنی ناگهان شهرهای بزرگ و معابد غول پیکر و مجسمه های غیرقابل توصیف و خیابان های تزیین شده با کنده کاری های هنرمندانه و سیستم فاضلاب و آرامگاه باشکوه ساخته شده از سنگ و اهرام با اندازه های غیرقابل باور و بسیاری چیزهای دیگر از درون زمین بیرون آمده اند و سر جایشان قرار گرفته اند.

اگر کمی عاقلانه به مسئله نگاه کنیم هیچ سرزمینی بدون سابقه پیشرفت و تمدن نمیتوان ناگهان صاحب چنین جلال و شکوهی شود.

زمین های حاصلخیز مصر تنها در قطعات کوچکی در دو طرف رود نیل وجود دارند و آنطور که کارشناسان تخمین زده اند جمعیت آنجا در زمان ساخت هرم بزرگ حدود 50 میلیون نفر بوده است و این جمعیت با رقم تخمین زده شده در 3 هزار سال قبل از میلاد که حدودا 20 میلیون نفر بوده منافات دارد.

البته تفاوت چند میلیون جمعیت بیشتر یا کمتر در مقابل عدد به این بزرگی در آن زمان اهمیت چندانی ندارد بلکه آنچه مهم است تغذیه این چند میلیون نفر است.

آنان شامل معماران ، سنگ تراشان ، مهندسان ، ملوانان و صدها هزار برده ، کاهن ، کشاورزان ، بازرگانان ، دولتمردان و خاندان فرعون بوده اند و همگی به غذا احتیاج داشته اند.

حال چگونه ممکن است جمعیت کثیر تنها از حاصل کشاورزی در کنار رود نیل تغذیه کنند؟

قسمتی از کتاب: ارابه خدایان ، نوشته: اریک فون دانیکن 

نظریات اریک فون دانیکن در کتاب من با عنوان اثر آیندگان که اخیرا چاپ شده، رد شده و نظریه جدیدی به جای آن ارائه شده است.

 

مطالب مشابه از ذهن آموز:
دیدگاهی بگذارید