کسانی که سفر در زمان را تجربه کردند! | آموزش سفر در زمان

در این مطلب به بحث جالبی می پردازیم که من در کتاب خود با نام اثر آیندگان مدعی شده ام عده ای به زمان گذشته سفر کرده اند و تغییراتی را در تاریخ به وجود آورده اند. در حقیقت آنچه شما از تاریخ میخوانید، نسخه تغییر یافته جهان است، چون هر تغییری که در گذشته ایجاد شود باعث میشود، آینده نیز تغییر کند.

تصور کنید یک شاخه درخت در حال رشد است، حالا اگر شاخه ای که در حال رشد است را شما قطع کنید چه اتفاقی می افتد؟

خب واضح است! شاخه ای که روی زمین افتاده است دیگر رشد نخواهد کرد و از همان جایی که شاخه قطع شده از سمت درخت، دوباره شاخه جدیدی ممکن است رشد کند.

شاخه جدیدی که رشد میکند متفاوت از شاخه قبلی خواهد بود. روند زمان و تاریخ نیز همینطور است. در هر زمانی که تغییری ایجاد شود، جهان تغییر میکند. چه بر سر گذشته قبلی خواهد آمد؟

گذشته قبلی مانند همان شاخه ای که روی زمین افتاده دیگر ادامه پیدا نمیکند و گذر زمان در موردش وجود نخواهد داشت. در نتیجه به کلی از بین خواهد رفت.

سفر در زمان واقعی

سفر در زمان واقعی

همانطور که گفتم سفر به گذشته ممکن است. این تکنولوژی بسیار خطرناک است، خطرناکتر از بمب اتم. زمانی که بمب اتم اختراع شد، اولین کشوری که آن را ساخت فورا از آن برعلیه دشمن خود استفاده کرد. سفر در زمان هم اینطور است. کسانی که اولین بار به چنین قدرتی دست پیدا کرده اند فورا از آن استفاده کرده اند.

کسی چه میداند شاید تمدن آتلانیس در آیندهِ قبلی، یک ابرقدرت بوده است، ابرقدرتی که هیچکسی توان شکست دادن یا نابود کردن آن را نداشته است، سپس دشمنان آن، به گذشته سفر کرده و در گذشته آن را نابود کرده اند. در گذشته به راحتی میتوان یک تمدن یا کشور را نابود کرد به شرطی که قدرت آینده را داشته باشیم به مطلب زیر که از کتاب اثر آیندگان انتخاب شده است دقت کنید:

وقتی اولین بمب هسته‌ای آزمایشی در نیومکزیکو منفجر شد شن‌های صحرا تبدیل به شیشه مذابِ سبز رنگ شدند. انفجار‌های هسته‌ای در سطح یا بالای صحراهای شنی باعث ذوب شدن سیلیکونِ موجود در شن می‌شود و سطح زمین را به لایه‌ای از شیشه تبدیل می‌کند که به آن تکتایت گفته می‌شود.

اگر لایه‌ای از این نوع شیشه با قدمت چند هزار سال در مناطق باستانی پیدا شود آیا بدان معنی نیست که جنگ‌های اتمی در دوران باستان به وقوع پیوسته است؟

البته گفته شده  است رعد و برق‌های شدید یا برخورد شهاب سنگ نیز باعث تولید چنین شیشه‌هایی میشوند اما به علت نوع برخورد، شیشه‌های تولید شده توسط رعد و برق یا شهاب سنگ با شیشه‌های ایجاد شده از انفجار اتمی متفاوت است. رعد و برق باعث تولید شیشه‌های صاف و یک دست نمی‌شود آنها را به شکل لوله‌ای و شاخه‌ای در می‌آورد و در مورد شهاب سنگ نیز باید در محل برخورد نشانه‌ای از برخورد شهاب سنگ دیده بشود که معمولا به صورت حفره‌ای عظیم است اما در این مناطق باستانی نه شیشه‌ها به شکل لوله‌ای و شاخه‌ای هستند و نه نشانه‌ای از برخورد شهاب سنگ وجود دارد. علاوه بر آن در برخی مناطق مقادیر بالای رادیواکتیو که حاصل انفجار هسته‌ای می‌باشد بدست آمده است.

شیشه صحرای لیبی به رنگ سبز و زرد به صورت کاملا شفاف و نیمه شفاف در زمینی بیضی شکل به ابعاد حدودا 130 در 53 کیلومتر یافت شده است. این جسم در امتداد شمال و جنوب شکل گرفته است. توسط گروه کاوش صحراهای مصر از سال 1896 تا 1962 تقریبا 50 کیلوگرم از شیشه‌های زیبا و شفاف سبز مایل به زرد یافت شد. تا سال 1971 دو کاوش دیگر نیز در این منطقه صورت گرفت و سه دانشمند 24 نمونه از این شیشه‌ها را جمع آوری کردند.

همچنین در حفاری‌های انجام شده در جنوب پاکستان اسکلت‌هایی کشف شد که در تمامی شهر پخش شده بودند. بسیاری از آنها دست‌های همدیگر را گرفته بودند و برخی دیگر طوری جان باخته بودند که گویی مرگی سریع و وحشتناک داشته‌اند. اجساد بدون خاکسپاری در خیابان‌ها روی هم افتاده بودند.

چه اتفاق وحشتناکی برای آنها افتاده است؟ چرا این اجساد دفن نشده بودند؟

 هزاران سال از عمر این اسکلت‌ها می گذرد اما هنوز این اسکلت‌ها دارای بالاترین مقدار رادیو اکتیو یافته شده در بدن انسان هستند به حدی که می‌توان آنها را با اجساد به جامانده در هیروشیما و ناکازاکی مقایسه کرد. سن اسکلت‌ها به روش کربن 2500 سال پیش از میلاد مسیح تعیین شده است. البته در روش تاریخ یابی با کربن در صورتی که انفجار اتمی روی داده باشد نتیجه کمتر از مقدار واقعی نشان داده خواهد شد.

شهرهای دیگری نیز در شمال هند یافت شده‌اند که نشان از انفجاری فراتر از حد تصور دارند که به نظر می‌رسد روزی دمای فوق العاده بالایی را تجربه کرده‌اند. دیوارها و ساختمان‌های آنجا ذوب شده‌اند و حتی به صورت شیشه در آمده‌اند! از آنجایی که هیچ سابقه آتش فشان در این شهرها یا شهرهای اطراف آن وجود ندارد گرمایی به آن شدت که باعث ذوب شدن خاک شود فقط از طریق انفجار هسته‌ای یا سلاح ناشناخته دیگری  قابل توجیه است.

سفر در زمان

این شهرها به طور کامل از صحنه تاریخ محو شده‌اند. جالب است که در کتیبه باستانی ماهابهاراتا که به زبان سانسکریت است درباره سلاح

خدایان هندو چنین نوشته شده است:

«اینطور به نظر می رسید که تمام قدرت‌های طبیعت افسار گسیخته‌اند. خورشید به چرخش در آمد، در اثر حرارت، زمین در آتش می‌سوخت. آب به جوش آمد. جانوران مردند. دشمنان در شعله‌های آتشِ خشمگین که درختان را چون کاهی از بین می‌برد نابود شدند. فیل‌ها نعره‌ای پر وحشت سر دادند و همگی به زمین کوبیده شده و مردند. اسب‌ها و ارابه‌های جنگی همگی سوختند. منظره آنچنان بود که انگار از جهنم عبور کرده باشند. سپس سکوت دریاها را فرا گرفت. بادها شروع به وزیدن کرد و زمین درخشان گردید. منظره وحشتناکی بود. اجساد آنچنان در گرما سوخته بود که دیگر شباهتی به اجساد انسان نداشت.

هرگز تاکنون چنین اسلحه وحشتناکی دیده نشده و هرگز تاکنون درباره چنین اسلحه‌ای نشنیده‌ایم… آن یک جسم پرتاب شده بود. پر شده از تمام قدرت عالم. یک ستون گداخته از دود و آتش… آن یک اسلحه ناشناخته بود. رعد و برق آهنی….  اجساد به طرز خیلی سختی سوخته بودند طوری که غیر قابل شناختن بودند. موها و ناخن‌‌ها ریخته بودند. رنگ پرندگان سفید شد… پس از چند ساعت تمام مواد غذایی آلوده شدند… برای فرار از این آتش سربازان خودشان را در آب می‌انداختند تا خودشان و تجهیزاتشان را بشویند.»

آیا این یک توصیف انفجار اتمی نیست؟!

همچنین شهر سوخته در ایران که یکی از شهرهای باستانی می‌باشد حادثه‌ای مشابه انفجارات اتمی را تجربه کرده است. جالب توجه است که این شهر فاصله زیادی از هند ندارد و هم از نظر تاریخی هم وقایع آن با وقایع اتمی هند تقریبا همزمان بوده است.

این شهر ناشناخته و مرموز با قدمت 5000 سال در استان سیستان و بلوچستان قرار گرفته است. شهری که نقش بسیار مهمی در ایران باستان داشته است و به آن بهشت باستان شناسان گفته می شود. این شهر زادگاه اسطوره‌های باستانی بوده است و از نظر زمانی همزمان با تمدن سومر در بین النهرین و تمدن هاراپا و موهنجودارو در شمال غربی پاکستان بوده است.

شهر سوخته 151 هکتار وسعت دارد و بقایای آن نشان می‌دهد که شامل بخش مسکونی واقع در شمال شرقی شهر که هشتاد هکتار از شهر سوخته را تشکیل می داده است، بخش مرکزی، منطقه صنعتی و گورستان می‌باشد. این شهر بی‌شک یکی از پیشرفته‌ترین شهرهای زمان خود بوده است و این نکته در بقایای آثار معماری، کارهای ظریف دستی و صنعتی که برخی از آنها کوچک‌تر از دو میلیمتر هستند، به چشم می خورد. آثار باقی مانده نشان دهنده این امر است که این شهر دارای یک سیستم منظم و پیشرفته آبرسانی و تخلیه فاضلاب بوده است.

در نخستین مرحله کاوش‌های باستان شناسی در شهر سوخته کوچه‌ها و خانه‌هایی دارای لوله کشی آب و فاضلاب پیدا شد که نشان دهنده وجود برنامه ریزی مدنی در این شهر است. جالب است که شهر سوخته در منطقه‌ای کاملا غیر زلزله خیز بنا شده است.

 این شهر عجیب حدود 4500 سال پیش بر اثر یک حادثه که به نظر میرسد آتش سوزی عظیم و ناگهانی بوده است از بین میرود و تمام اهالی آن یک شبه در آتش می‌سوزند.

چه پاسخی برای قسمت های تاریک تاریخ وجود دارد؟

چرا تمدن های بزرگ به یکباره نابود شده اند؟

اگر تکنولوژی سفر در زمان روزی به دست بشر برسد، آیا از آن برای مقاصد صلح آمیز استفاده خواهد شد؟

در کتاب اثر آیندگان تمام موارد تاریخی، شواهد و اسناد، همچنین ابعاد علمی سفر در زمان مورد بررسی قرار گرفته است. اینکه زمان چیست و چگونه به وجود آمده است؟ خاصیت زمان چیست؟ چطور میتوان بر زمان غلبه کرد و سفر در زمان نیاز به چه نوع انرژی دارد؟ زمان در گذشته، حال و آینده چه ویژگی دارد؟ آیا ثابت است یا تغییر میکند؟

همه این موارد در کتاب اثر آیندگان گفته شده است. اگر علاقمند به این کتاب شده اید میتوانید از دیجی کالا آن را تهیه کنید:

لینک کتاب اثر آیندگان

 

مطالب مشابه از ذهن آموز:
دیدگاهی بگذارید