اگر فکر سلامتی خود هستید هرگز بستنی قیفی نخورید!

آیا میدانید همین بستنی قیفی هایی که از دستگاه بیرون می آید و در خیابان گاها میخورید چقدر میتوانند خطرناک باشند؟

داخل دستگاه بستنی‌ساز، ترکیب شیر و شکر در دمای نسبتاً گرم قرار دارد؛ این محیط به‌شدت مناسب رشد باکتری‌هاست، مثل:

  • E.coli

  • Listeria

  • Salmonella

و بزرگ‌ترین مشکل آن، شست‌وشوی ناکامل دستگاه است.

دستگاه به طور کامل شسته نمیشود.

غیر از آن، در برخی مراکز فروش:

  • از پودرهای بستنی بی‌کیفیت استفاده می‌شود.

  • شیر پاستوریزه نیست یا حتی شیر تاریخ‌گذشته استفاده می‌شود.

  • اسانس و رنگ‌های غیراستاندارد برای طعم‌دهی اضافه می‌شود.

این‌ها می‌توانند باعث حساسیت، مسمومیت یا مشکلات گوارشی بلندمدت شوند.

خود قیف ها هم متاسفانه در شرایط نامناسب نگهداری می‌شوند، در معرض رطوبت، گرد و غبار و آلودگی محیط هستند، تاریخ مصرف ندارند یا از مواد اولیه درجه‌۳ تهیه شده‌اند.

این موضوع خطر آلودگی میکروبی و کپک‌های نامرئی را بالا می‌برد.

و مشکلات دیگر:

  • تماس مستقیم دست با قیف یا بخش خروجی بستنی

  • استفاده نکردن از دستکش

  • عدم شست‌وشوی دست‌ها

  • کار هم‌زمان با پول نقد و مواد غذایی

این موارد خطر انتقال بیماری‌های ویروسی و باکتریایی را افزایش می‌دهد.

اما مشکلات این نوع بستنی به هینجا ختم نمیشود!

بستنی‌های کنار خیابان در معرض:

  • دود خودرو

  • گردوغبار

  • ذرات معلق
    هستند که روی قیف و سطح دستگاه می‌نشیند.

پس اگر فکر سلامتی خود هستید، خوردن این نوع بستنی را از سر خود بیرون کنید.

مطالب مشابه از ذهن آموز: