تله پاتی چگونه رخ میدهد؟

در حالی که در خانه مشغول استراحت هستید، بی هیچ دلیل خاصی به یاد یکی از دوستان قدیمی خود می افتید که مدت هاست نه او را دیده اید و نه مطلبی درباره اش شنیده اید. پنج دقیقه بعد زنگ در خانه زده می شود و این دوست قدیمی را در آستانه ی در مشاهده می کنید…

تلفن زنگ می زند و به محض اینکه به تلفن نزدیک می شوید، با اعتماد کامل احساس می کنید که می دانید چه کسی قصد دارد با شما صحبت کند…

با دوستی در بیرون از خانه مشغول قدم زدن هستید، به طور ناگهانی هر دوی شما همزمان شروع به خواندن یا زمزمه ی یک آهنگ یا ترانه می کنید…

مشاهداتی از این نوع که به پدیده های مرتبط با ادراکات فراحسی نسبت داده می شوند، برای افراد عادی جامعه سیمایی آشنا اما کمیاب دارند، ولی تکرار چنین حالاتی حتی چند بار در روز برای برخی افراد که آمادگی و استعدادهای ویژه ای در زمینه ی ادراکات روحی دارند، مسئله ای عادی به شمار می رود. آنچه در این زمینه ها در وجود ما شکل می گیرد بسیار زیاد است و آنچه ظاهر می شود، بسیار اندک؛ همچون کوهی از یخ که در پهنه ی بیکران اقیانوس به چشم می خورد. ضمیر ناخودآگاه ما دارای رادارهای نامرئی متعددی است که همیشه در محیط زیست به دنبال ردیابی خطرهای احتمالی است، بی آنکه ضمیر آگاه ما از این نوع فعالیت ها ذره ای آگاهی داشته باشد.

ما تنها در موارد معدودی از وجود این پدیده ها آگاهی پیدا می کنیم که حالتی چشمگیر و بسیار غیر متعارف داشته باشند و توجه ضمیر آگاه ما را به خود جلب کنند. به عنوان مثال، اگر درباره ی یکی از افراد خانواده تان فکر کنید و او پس از دقایقی وارد اتاق شود، به هیچ عنوان این پدیده را غیر عادی تلقی نمی کنید. ولی در شرایطی که پس از فکر کردن درباره یک دوست قدیمی یا خویشاوندی دور به دیدار او نایل آیید، از این حادثه به عنوان تصادفی جالب یا یک همزمانی یاد می کنید. به عنوان مثالی دیگر، شما پس از مشاهده ی یک مکان خاص برای اولین بار دچار این احساس می شوید که گویی قبلا” آن را دیده بودید ولی به تجزیه و تحلیل این پدیده نمی پردازید.

از آنجا که در جریان ادواری و عادی پدیده های زندگی هر مسئله ای تکراری و معمولی جلوه می کند، باید وقایعی غیر متعارف مانند دیدار دوستی قدیمی، یک تصادف، یک تلفن غیر متعارف، مشاهده ی مکانی جدید و نظیر اینها رخ دهد تا برخی از زوایای ناشناخته و مرموز آنها امکان یا احتمال وجود برخی از عوامل روحی را مطرح سازند.

نه تمام پدیده های روحی که در زندگی روزمره ی ما جلوه گر می شوند نظر ما را به خود جلب می کنند و نه می توانیم به خوبی به تجزیه و تفسیر آنها بپردازیم. در بسیاری از موارد، این وقایع را به عنوان توهم یا تصادف تفسیر می کنیم. برخی از اتفاقاتی که عده ای آن را مسجل و شهود یا کرامت تلقی می کنند، از دید ناظر یا شاهدی دیگر، تصادفی و اتفاقی به حساب می آیند.

پدیده های مرتبط با ادراکات فراحسی همیشه با ما هستند و در بسیاری از موارد زندگی روزمره ما را تحت تأثیر قرار می دهند. با این حال، ما به ندرت متوجه وجود و حضور فعال آنها می شویم. علاوه بر نمونه هایی که به آن اشاره شد، بسیاری از پدیده های روحی که در زمینه های حفظ زندگی یا سلامتی، خلاقیت، شانس، روابط اجتماعی، روابط عاشقانه، جذابیت های فردی، موهبت های الهی و غیره جلوه گر می شوند، به صورت صحیح مورد ارزشیابی و شناسایی قرار نمی گیرند. در واقع، ماهیت و اهمیت قدرت های روحی همواره نادیده گرفته می شوند.

اگر ماهیت و طبیعت این پدیده های غیر عادی برای شما روشن شود، شناسایی و تفسیر آنها به شکلی علمی تر و دقیق تر مقدور می شود.

دریافت های فراحسی در تمام انسان ها به مقادیر متفاوت وجود دارد و با تعلیم و تربیت مناسب و مرتبط می توان این قابلیت ها را زیادتر و قوی تر کرد. استعداد افراد در فراگیری و پیشرفت در این زمینه، مانند هر پدیده ی آموزشی دیگری متفاوت و متنوع است.

این کتاب قصد دارد تا به صورت علمی و بی خطر این استعدادها را در وجود شما پرورش دهد. پشتوانه ی علمی و عملی در این زمینه، تحقیقات من و نتایجی است که در بیشتر از هزاران آزمایش ناظر آن بوده ام. اگر شما هم این مطالب را به دقت بخوانید و به خوبی تمرین های لازم را انجام دهید، می توانید مطمئن باشید که به طور روزافزون آگاهی و مهارت در زمینه ی ادراکات فراحسی در شما بروز خواهد کرد و در مراحل نهایی به بیشترین میزان قدرت و مهارت ممکن در زمینه ی استعدادهای روحی دست خواهید یافت.

منبع: کتاب تقویت نیروهای روحی و روانی – تالیف: زاک مارتین – ترجمه: دکتر جمالیان

مطالب مشابه از ذهن آموز:
دیدگاهی بگذارید