آموزش ذخیره کردن استوری های اینستاگرام

استوری های اینستاگرام به طور معمول بعد از 24 ساعت حذف میشوند اما به این معنا نیست که به آنها دسترسی ندارید. شما کافیست به بخش آرشیو رفته و از بالای صفحه گزینه استوری را انتخاب کنید تا بتوانید تمام استوری های خود را ببینید. اما اگر این قابلیت در بخش تنظیمات اینستاگرام شما فعال نباشد، استوری ها ذخیره نخواهند شد.

برای فعال کردن آن به مسیر زیر بروید:

به بخش تنظیمات رفته سپس Story Settings بروید و گزینه Save to Arhive را فعال کنید.

مطالب مشابه از ذهن آموز:
پاسخی بدهید