هاله انسانی و هاله بینی
«رنگین کمان» انسانی یا هاله ی انسانی به همان بخش از تفکر تعلق دارد که کالبد اختری و بدن اثیری متعلق بدان هستند و درباره آن برخی اوقات گفته می شود که یک مرز مرئی را تشکیل می دهد. می گویند هاله ها نوارهایی از نور رنگین هستند که از بدن ساطع شده و آن را محاصره کرده اند. و منظور از بدن، جسم انسان، حیوان و گیاه می باشد. هاله ها را افراد روشن بین و حساس می توانند مشاهده کنند. فرض می شود که رنگ ها و نشانه های مختلف یک هاله، مخفی کننده ی شرایط جسمانی، احساسی، ذهنی و روحی صاحب آن می باشد. در یکی از روش های تفسیر هاله ها طلایی نشانه ی روحانیت، آبی کمرنگ و ارغوانی نشانه قدرت شفادهندگی دیگران، صورتی نشانه عشق و محبت خالص، قرمز نشانه اشتیاق و عصبانیت، سبز نشانه هوش، قهوه ای و سایه های قهوه ای خاکی نشانه بیماری است.
هاله ای که می لرزد علامت نزدیک شدن به مرگ است. اینکه افراد دارای نیروی روحی قوی از خود نور ساطع می کنند، یک اعتقاد قدیمی و گسترده است. مثلا” در هنر اسلامی ائمه (ع) با هاله ای از نور به دور سر نقش می شوند که در ادیان دیگر نیز نمونه ی آن دیده شده است. نیمبوس نام هاله ای است که در اطراف سر قرار دارد و اورئل هاله ای است که تمام بدن را احاطه کرده است.
در قرن نوزدهم، بارون فن رایشن باخ مدعی شد امواجی را کشف کرده است که انسان ها، حیوانات، گیاهان، مغناطیس و کریستال ها از خود ساطع می سازند و انسان های دارای حساسیت بالا می توانند آن را مشاهده کنند. و . ج . کیلنر معتقد بود که بیماری سبب تغییراتی در هاله انسانی می گردد. او سعی کرد راههایی را ابداع کند تا بتواند از طریق آنها هاله را برای باصره ی عادی مرئی نماید و در طریق همین تلاش بود که توانست انواع بیماری ها را تشخیص دهد. س . و . لیدبیتر کتاب خود را با نام «انسان مرئی و غیرمرئی» را به تصاویری از هاله که نشان دهنده رنگ ها و نشانه های خاصی بودند، مزین ساخت.
رادیستازیای مدرن (استفاده مرئی از وسایل الکترونیک) نیز در رابطه با امواج ساطع شده از بدن می باشد. «عکس برداری کریلیان» فرآیندی است برای عکس گیری از الگوهای روشن و زنده (بیولومی نسنت) از موجودات زنده نباتی که توسط اس . دی. کریلیان، تکنیسین الکتریسیته روسی ابداع شد. او عکس هایی را تولید کرده است که هاله را به صورت کامل نشان می دهد، اگرچه سوژه یک عضوش را در اثر جراحی از دست داده بوده است. وی از طریق آزمایشاتی در یک ایستگاه کشاورزی روسیه در دهه پنجم قرن حاضر، نشان داده است که بیماری ها را در حیوانات و گیاهان می توان از روی هاله آنها، قبل از اینکه بیماری نشانه های فیزیکی خود را آشکار سازد، تشخیص داد.
منبع: کتاب سفر به ماوراء – تالیف: ریچارد کاوندیش – جی بی راین