کاربرد گزینه hide user from channel در یوتیوب چیه؟

hide user from channel یک گزینه بسیار خوب و عالی در یوتیوب است تقریبا مشابه بلاک کردن در اینستاگرام با برخی تفاوت ها.

در اینستاگرام وقتی کسی را بلاک میکنید، او دیگر نه محتوایی از شما میبیند و نه حتی میتواند پیج شما را پیدا کند. انگار کلا از دسترس او خارج میشوید.

اما در یوتیوب بلاک به این معنا نداریم. گزینه hide user from channel کاری میکند که شخص در کانال شما مخفی شود. او میتواند کانال شما و ویدیوهای شما را ببینید و حتی کامنت هم میتواند بگذارد اما کسی کامنت هایش را نمیبیند! انگار تبدیل به روح شده است.

مخفی کردن شخصی در کانال یوتیوب شما، به این معنی است که نظرات او در کانال شما، از جمله داخل استودیوی YouTube نشان داده نمی شود.

همچنین از ایجاد کلیپ از ویدیوها یا تماشای پخش زنده شما جلوگیری می کند. افرادی که در کانال خود مخفی کرده اید نمیتوانند در لایوهای یوتیوب شما هم شرکت کنند. اما ویدیوهای دیگر کانال شما را میتوانند ببینند.

این افراد در بخش مجزایی در تنظیمات کانال یوتیوب داخل استدیوی نسخه وب، هستند و هر زمان که بخواهید میتوانید آنها را از بن شدن خارج کنید.

این یک قابلیت خوب برای ادب کردن آنهایی است که فقط بلد هستند هرکجا که وارد میشوند فحاشی کنند یا حرفای جنسی بزنند، زیرا بی کار و بی ادب هستند و هیچ خاصیت و استعداد دیگری ندارند.

مطالب مشابه از ذهن آموز: